Hai în echipa noastră, la ŠKODA Green Challenge!


Salut,

Noi vrem să vii în echipa noastră! Ce trebuie să faci? Simplu – ne trimiți un email ( contact at roadgrandpink.ro ) și ne spui o istorioară funny de la turele tale pe bicicletă. Noi o citim, iar cele mai frumoase 4  povești vor participa GRATUIT la ŠKODA Green Challenge, în echipa Road Grand PINK !
Așteptăm povestea ta, până miercuri, 8 iunie, orele 17.00! Câștigătoarele vor fi anunțate pe pagina noastră de Facebook, joi de dimineață.

ŠKODA Green Challenge, cea mai indragita competitie de ciclism tip stafeta pentru echipe din companii, se apropie cu pasi repezi. Duminica, 12 iunie, Padurea Baneasa asteapta atat angajatii din companii, cat si iubitorii de sporturi in aer liber sa se intreaca intr-o atmosfera relaxanta.
Competitia anuala revine cu un nou program de activitati, incluzand o serie de concursuri de echipa si individuale de ciclism, alergare, precum si activitati speciale pentru cei mici. ŠKODA Green Challenge 6 prezinta un nou format, indemnand participantii sa aleaga dintre trei probe de concurs.

  • 4 People Relay – Old Time Classic – reprezinta proba traditionala a competitiei. Cursa antreneaza patru ciclisti intr-o proba tip stafeta. Fiecare concurent in parte trebuie sa parcurga intr-un timp cat mai scurt traseul de 10 km prin Padurea Baneasa, cu scopul de a-i oferi urmatorului un avantaj cat mai mare fata de concurenta. Este o cursa contra-cronometru, in care prietenia, ajutorul si sincronizarea sunt elementele cheie.
  • 10k Challenge – Run Forrest Run – este cursa individuala de 10 km, care poate fi o adevarata provocare pana si pentru alergatorii bine antrenati. Dar cand traseul este atat de animat, de viu si de proaspat, multi vor simti la linia de FINISH ca nu vor sa se opreasca.
  • Junior – The Flinstone Challenge – este proba dedicata copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 10 ani. Competitia nu este de tip concurs, copiii putand parcurge traseul de tip poligon ori de cate ori doresc. Isi vor antrena indemanarea si atentia, pedaland printre jaloane intr-un cadru natural, parte a unui stil de viata sanatos.

Se anunta o zi plina de energie, de zambete, premii si multe surprize, intr-un cadru relaxat, alaturi de familie, colegi si prieteni. Mai multe detalii despre competitie, probele de concurs si inscrieri sunt disponibile pe site-ul www.skodagreenchallenge.ro.